Cart

Nincsenek termékek a bevásárlókosárban.

Liebherr
Beépíthető borhűtők

899,990Ft

    Készletről érdeklődjön, vagy a rendelést követően visszaigazoljuk
Írja meg véleményét!
  • Modell : EWTdf 3553
  • Gyártó : Liebherr
+
-

Hasonló termékek/kollekciók:

Inox kivitel

Vinidor-sorozat:
A Vinidor-sorozat mérettől függően két, illetve három olyan borrekeszt kínál, amelyekben a hőmérséklet egymástól függetlenül állítható be (+5 °C és +20 °C között). A készülékekben így egy időben tárolható vörös- és fehérbor, valamint pezsgő, a számára optimális fogyasztási hőmérsékleten, de akár hosszú távon is.

Borklímaszekrények:
A borklímaszekrények a borospincékhez hasonló feltételeket teremtenek, így ezek választása különösen akkor ideális megoldás, ha hosszabb ideig, vagy nagyobb borkészleteket kell tárolni ideális hőmérsékleten. A hőmérséklet +5 °C-tól +20 C-ig szükség szerint állítható be, és az egész belső térben egyenletesen, állandó értéken tartható.
Az innovatív Touch érintőgombos LCD-kijelző segítségével a hőmérsékleti zónák könnyedén felügyelhetők. A beállított értékekről a digitális hőmérsékletmérő informál, melyek irányítása egyszerű és kényelmes. A könnyen értelmezhető, kihelyezett funkciógombokkal pedig a készülék vezérlése is gyerekjáték.
Minden borhűtőt LED-világítással szereltünk fel. A mennyezetébe épített LED-lámpák mindegyik zónát külön világítják meg. A LED-ek minimálisra csökkentett hőfejlesztésének köszönhetően a borokat akár hosszabb ideig megvilágítva is be lehet mutatni. A lámpák ajtónyitáskor fokozatosan erősödve kapcsolnak be.
A Side-by-Side koncepcióval, a készülékek közötti tér hőmérsékletének szabályzásával, lehetővé válik, hogy a különböző Liebherr hűtők, borhűtők, fagyasztók az ön igényeinek megfelelően gond nélkül kombinálhatóak legyenek.
A stabil, teleszkópsíneken kihúzható fapolcok segítségével az üvegek jól áttekinthetőek és kényelmesen elérhetőek. A természetes fából, kézzel készült fapolc ideális a borosüvegek tárolására. Az üvegeket egymással szemben helyezve a teljes rakodófelület kihasználható. A rájuk csiptethető feliratokkal gyorsan és rendezetten áttekinthető a borkkínálat. A csiptethető névtáblák segítségével a borkínálat könnyen és gyorsan, a palackok elmozdítása nélkül áttekinthető.
A Liebherr TipOpen technológia a tökéletes megoldás a fogantyú nélküli konyhabútorral rendelkező konyhák számára. Az üvegajtó finom megérintésekor az ajtó 5 cm-re kinyílik. Ha az ajtót 3 másodperc elteltével nem nyitják tovább, akkor az magától finoman becsukódik.
A SoftSystem ajtópánt csillapítja az ajtó becsapódásának erejét, egyenletes és zajmentes záródást biztosítva, ezzel óvja a rázkódástól a nemes borokat. A pántnak hála 30°-nál kisebb szögben nyitva hagyott ajtó automatikusan bezárul.
A kiváló minőségű, egyszerűen felszerelhető rozsdamentes acélkeret és -fogantyú lehetővé teszi az összes EWTdf modell elegáns beépítését minden típusú konyhába. A robusztus rozsdamentes acélfogantyú megkönnyíti az ajtó nyitását. Opcionális tartozékkészletként vásárolható meg.
A beépített FreshAir aktívszén-szűrő tisztítja a belső levegőt és kiszűri a kellemetlen szagokat. Cseréje egyszerű és garantálja a tökéletes levegőminőséget.
A praktikus bemutatópolc kiválóan alkalmas a legjobb minőségű, vagy a már felbontott borok bemutatására.
Közvetlenül a borok alatt tárolhatóak a boros tartozékok is a kiegészítőként elérhető könnyen sikló tartófióknak köszönhetően, a WKE 5 modellsorozatához. Ezáltal megnő a 45 cm-es mélység 60 cm-re. Elérhető a fehér üveges (9792 449), fekete üveges (9792 451) és rozsdamentes acél (9792 453) verzióban is.
A rugalmas rácsíptethető címkézőrendszer – itt aláépíthető modellekhez és a WKEes 553 modellhez – közvetlenül feliratozható, így gyors és rendezett áttekintést biztosít borkészlete felett.
A fogantyú nélküli üvegajtó tökéletesen integrálható egy fogantyú nélküli konyhába. Nem csupán UV-védelmet biztosít, hanem a tárolt borok is kiválóan láthatók.

Szigetelt üvegajtó / dekorlappal bővíthető beépíthető készülék
Energiahatékonysági osztály: A
Energiafogyasztás év / 24 h: 162 / 0,443 kWh
0,75 l-es Bordeaux-i palackok maximális száma: 80
Bruttó / nettó űrtartalom összesen: 289 l / 254 l
Zajszint: 34 dB(A)
Klímaosztály: SN-ST (+10 °C és +38 °C)
Szigetelt üvegajtó, előkészítve dekorkerethez
Beépítési méret cm-ben (Ma / Szé / Mé): 177,2 - 178 / 56 - 57 / min. 55

Vezérlés:
· LCD-kijelző a belső térben, érintőelektronika
· Digitális hőmérsékletkijelző mindkét borzónához
· Figyelmeztető jelzés zavar esetén: optikai és akusztikus
· Ajtóriasztás: akusztikus
· Gyerekzár

Bortemperáló rész:
· 2 Hőmérsékleti zóna, +5 °C és +20 °C állítható
· 2 szabályozható hűtőáramkör
· Cirkulációs hűtés, frisslevegő-ellátás a FreshAir aktívszén-szűrő segítségével
· Páratartalom-szabályozás bekapcsolható szellőzés segítségével
· LED világítás, ki-/bekapcsolható és szabályozható fényerő
· Bükkfából készült polcok
· 10 Tároló polc, ebből 8 kihúzható teleszkópos síneken, ebből 1 bemutatópolc

A kivitel előnyei:
· Állítható magasságú lábak elöl
· Az ajtó nyitási iránya változtatható
· Cserélhető ajtótömítés
· Rejtett ajtózsanér nyitáshatárolóval

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!

Kategóriák

Gyártók