Cart

Liebherr
Beépíthető kombinált hűtő

109,990Ft

    Készletről érdeklődjön, vagy a rendelést követően visszaigazoljuk
Írja meg véleményét!
  • Modell : TP 1414
  • Gyártó : Liebherr
+
-

Hasonló termékek/kollekciók:

A Liebherr hűtőkészülékei technológiailag kiemelkedőek élelmiszereink frissességének megőrzésében. A kínálatban megtalálhatóak a klasszikus zöldségtároló rekesszel szerelt modellek mellett a páratartalom szabályozást lehetővé tevő BioCool tárolóval ellátott illetve élelmiszereink frissességének hosszútávú megőrzését biztosító BioFresh fiókos készülékekek széles választéka. Bármilyen kategóriában is keres biztosan megtalálja az ön igényeinek megfelelő készüléket a Liebherr széles szortimentjéből, legyen szó asztali méretű vagy akár magasabb hűtőszekrényről.

Bio Fresh: Minél frissebb az élelmiszer, annál értékesebb az egészséges táplálkozás szempontjából. A teleszkópos sínnel ellátott BioFresh rekeszek gondoskodnak a tökéletes klímáról, a hoszszantartó frissesség érdekében. Az éppen csak 0°C feletti hőmérséklet és ideális páratartalom mellett a zöldségek és gyümölcsök, halak, húsok és tejtermékek lényegesen tovább megőrzik a bennük rejlő vitaminokat, ízletes aromájukat és étvágygerjesztő külalakjukat, mint a hagyományos hűtőrészben.
Bio Cool: A zöldségek és gyümölcsök hosszútávú tárolásánál a páratartalom szabályozása fontos tényező. A BioCool rekeszekben a páratartalmat a tárolt élelmiszerek igényeinek megfelelően lehet beállítani, így azok tovább maradnak frissek.

Minden részletében tökéletes minőség:
Minél frissebb az élelmiszer, annál értékesebb az egészséges táplálkozás szempontjából. A teleszkópos sínnel ellátott BioFresh rekeszek gondoskodnak a tökéletes klímáról, a hosszantartó frissesség érdekében. Az éppen csak 0°C feletti hőmérséklet és ideális páratartalom mellett a zöldségek és gyümölcsök, halak, húsok és tejtermékek lényegesen tovább megőrzik a bennük rejlő vitaminokat, ízletes aromájukat és étvágygerjesztő külalakjukat, mint a hagyományos hűtőrészben.
A BioCool doboz lehetővé teszi az élelmiszerek hosszabb tárolása érdekében szükséges nedvességszabályozást a hűtőrészben. A BioCool doboz könnyen gördülő görgőkön helyezkedik el, és a kényelmes kezelés mellett a tárolt áruk is jól áttekinthetők benne. A BioCool dobozban a nedvességszabályozás egy lamella segítségével történik.
A hatékony PowerCooling rendszer a frissen betárolt áruk gyors lehűtéséről és egyenletes hűtési hőmérsékletről gondoskodik az egész belső térben. A ventilátorba beépített FreshAir aktívszén-szűrő megtisztítja a keringő levegőt és megköti a kellemetlen szagokat. A szabályozó kényelmes emlékeztetőfunkciója megmutatja, mikor kell kicserélni a szűrőt.
Az ajtóba beépített SoftSystem csillapítja a mozgást az ajtó zárásakor, s még akkor is különösen puha záródást biztosít, ha a belső ajtó teljesen meg van pakolva. Az ajtóba helyezett üvegek és élelmiszerek így nem esnek ki. Kb. 35°-os, illetve ennél kisebb nyitási szögnél az ajtó automatikusan bezáródik.
2,4"-os érintőelektronikával ellátott színes TFT-kijelző az ajtó mögött: A nagyfelbontású és kontrasztállományú, színes érintőképernyő az ajtóba került beépítésre, és a segítségével intuitív módon állítható be a hőmérséklet.
Bizonyos BioFresh funkciós prémium modellek rendelkeznek Variosafe fiókkal, amelynek köszönhetően a készülék belseje könnyen átlátható és rendszerezhető.A fiók állítható magasságú helyezhető el és kiválóan alkalmas a kisebb termékek tárolására.

Minden részletében tökéletes minőség:
A LED-es hátfal-megvilágítást a vízszintes elválasztó lemez hátsó részébe építették be. Az energiatakarékos, környezetbarát és karbantartást nem igénylő LED-ek lehetővé teszik a hűtőrész hátsó részének optimális megvilágítását alulról felfelé, és így homogén és magas színvonalú világítási koncepcióról gondoskodnak.
A zaj minimálisra csökkentése és a helytakarékosság érdekében a BluPerformance modelleknél a teljes hűtési technológia a lábazatban helyezkedik el. Ez maximális teljesítményt eredményez, miközben jelentősen megnő a tárolási térfogat és jobb lesz az energiahatékonyság.
Az új ajtókban az ajtótömítés könnyen cserélhető vagy tisztítható. Speciális antibakteriális anyagának köszönhetően megakadályozza a penészedést, tökéletes higiéniát tesz lehetővé, s hozzájárul az élelmiszerek biztonságos tárolásához. Színe a készülék külsejével összhangban van.
A Premium GlassLine felszereltségű belső tér minőségi alapanyagai és egyedi dizájnja rögtön szemet szúr mindenkinek. Az ajtók tárolópolcai kristályszórt biztonsági üveg felületekkel. A felszereltséget a fedéllel ellátott két kivehető, átlátszó VarioBox teszi teljessé.

Energiahatékonysági osztály: A++

Energiafogyasztás év/24 h: 139/0,380 kWh ¹
Nettó űrtartalom: 122 l (Hűtőrész: 107 l/fagyasztórész: 15 l)
Zajszint: 41 dB(A)
Klímaosztály: SN-ST (+10 °C és +38 °C)
Ajtó / oldalfalak: fehér/fehér
Készülék méret cm-ben (Ma/Szé/Mé): 85/55,4/62,3 ¹

Vezérlés:
· Mechanikus vezérlő a belső térben, szabályozógomb
· CoolPlus funkció

Hűtőrész:
· Comfort GlassLine tároló polc palacktartóval, Tojástartó
· 2 GlassLine tároló polc
· LED-es megvilágítás
· 1 nagy gyümölcs-/zöldségrekesz

Fagyasztórész:
· Tárolási idő üzemzavar esetén: 10 h
· Fagyasztási teljesítmény 24 óra alatt: 2 kg

A kivitel előnyei:
· SwingDesign
· Ergonómikus ajtófogantyú
· Pult alá tolható, levehető fedlappal
· Állítható magasságú lábak elöl
· Az ajtó nyitási iránya változtatható

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!

Kategóriák

Gyártók

Újdonságok

[Tovább]